Contact

Eline Door Eline

Wil je graag contact opnemen? Leuk! 🙂

Om contact op te nemen kun je dit contactformulier in vullen. Je kunt hier terecht:
– als je vragen hebt over Parijs of artikelen op de website
– als je tips of ideeën hebt
– als het je leuk lijkt om een gastblog te schrijven voor deze website

Samenwerken?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met My Little Travel Stories? Hartstikke leuk!

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?
Ik sta open voor verschillende vormen van samenwerking met zowel PR-bureaus als bedrijven. Schrijven is mijn passie en ik schrijf met veel liefde en enthousiasme een leuk review over jouw product, bedrijf of dienst. Om eerlijk te blijven naar mijn lezers schrijf mijn ervaringen wel altijd op een hele open manier en geef alleen een positieve review als ik hier ook echt achter sta.

Voor het plaatsen van advertorials sta ik ook open. De content daarvan hoort wel bij de interesses van de bezoekers van My Little Travel Stories aan te sluiten. Content wordt door mij beoordeeld en waar nodig aangepast om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

Wegwijs naar Parijs
My Little Travel Stories is gestart op 1 augustus 2017 en staat dus nog aan het begin van een grote groei.
Het is een onderdeel van Wegwijs naar Parijs. Wegwijs naar Parijs is een reisblog/reiswebsite met artikelen over de leukste hotspots in Parijs.  Deze website heeft nu maandelijks (afhankelijk van het seizoen) tussen de 40.000 en 60.000 bezoekers en heeft meerdere samenwerkingen gedaan met leuke bedrijven.

Andere ideeën? 🙂
Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen en hoor ook graag jouw ideeën.
Stuur me daarom gerust een berichtje via dit contact formulier, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en een mooie samenwerking snel in praktijk brengen 🙂

    Naam (verplicht)

    E-mail adres (verplicht) *Deze zal alleen gebruikt worden om contact op te nemen naar aanleiding van het verstuurde bericht.

    Onderwerp

    Bericht