Suuz

Hi, ik ben Suuz! Samen met mijn vriend woon ik in een camper en doorkruizen wij heel Europa. Ons trouwe hondje Purk vergezelt ons altijd en heeft een prominente plek in het huisje op wielen.

De liefde voor reizen is er altijd al geweest. Vroeger ging ik met mijn ouders met de oude Amerikaanse camper op vakantie, het liefste met zo min mogelijk planning. Zodra het kon ging ik zelf op pad. Van Berlijn tot Sri Lanka, ik heb de meest mooie plekken mogen zien. Madeira en Georgië staan hoog op mijn lijstje om nog te bezoeken.

Schrijven is altijd één van mijn passies geweest en ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik dit kan combineren met mijn reislust. Het liefste doe ik vooral dingen waar ik blij van word. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik het goed voor elkaar heb en hier ook enorm dankbaar voor ben! 

Mijn hoofd bruist van de ideeën en ik heb dan ook ontelbaar veel hobbies. Van fotograferen tot de naaimachine, ik probeer het allemaal. Daarnaast verslind ik boeken en is wandelen één van mijn favoriete bezigheden – tot genoegen van mijn hond.