Eline

Hi! Ik ben Eline. Samen met mijn vriend Johan ben ik oprichter van Wegwijsnaar.nl. Het begon allemaal met onze website over Parijs (zie hier). Wij begonnen deze website in 2014. Het was echt een hobby om over Parijs te schrijven, maar de website groeide uiteindelijk uit tot de nummer 1 Parijs website, met 80.000 bezoekers per maand.

Hoewel ik het heel leuk vond om over Parijs te schrijven, wilde ik toch graag over andere bestemmingen schrijven. We houden enorm van reizen en vinden het heel leuk om nieuwe plekken te ontdekken.
Niet alleen het ontdekken vinden we leuk, maar ook het schrijven erover. Daarom zijn we met deze website gestart. Zo kunnen we ook andere reisverhalen en plekken met jullie delen 😊 Dit doen we niet alleen, we hebben het team iets uitgebreid. Ook Suuz en Margreth leveren een hele leuke bijdrage aan de website.

IJsland is op dit moment mijn favoriete vakantieland. Er zijn nog een aantal plekken die op m’n bucketlist staan. Ik zou graag Japan, Madeira en Bhutan een keer bezoeken. En ik wil graag nog eens terug naar IJsland en de Azoren. Ook wil ik graag in de winter naar Trømso of IJsland om noorderlicht te spotten 😍

Jökulsárlón gletsjermeer IJsland