Tickets kopen

Eline Door Eline

Louvre_Parijs_lange_wachtrijen

Parijs is een ontzettend mooie en leuke stad om te bezoeken. Maar sommige bezienswaardigheden en musea zijn ontzettend populair, met het vervelende gevolg dat er lange wachtrijen zijn.
Denk bijvoorbeeld aan de wachtrijen bij de Eiffeltoren, het Centre Pompidou of het Louvre. Zeker in de vakanties kan het enorm druk zijn. Dit is zo ontzettend zonde van de tijd.

Ik herken je gevoel, te weinig tijd en teveel te zien in deze wereldstad. Daarom zou ik ook aanraden om Parijs te bezoeken op rustige tijden in het jaar. Dus niet rond Kerst, Oud en Nieuw, 14 juli en tijdens de vakantie. Maarja, laat dat nou net de leukste dagen zijn om Parijs te bezoeken, of niet?

Lange wachtrijen voorkomen

Maar er is een oplossing voor lange wachtrijen in Parijs!
Tiqets biedt speciale ‘priority entrance’ tickets voor alle Parijse must-sees! Door een leuke samenwerking met Tiquets kan ik op mijn website kaartjes aan jullie aanbieden waarbij je de lange wachtrijen kunt voorkomen. Bestel, betaal via onder andere iDeal en je ontvangt de tickets direct in je mailbox. De lange wachtrijen voor de kassa’s loop je voorbij en op vertoon van het ticket op je smartphone, loop je zo door! Ideaal! Ik raad het zeker aan om deze tickets te kopen voordat je naar Parijs gaat. Je kunt ze kopen via de ‘Koop nu!’ button hier onder. 🙂

Je kunt dan onder andere kaartjes kopen voor:

TIP: Koop hier alvast je kaartjes om wachtrijen te voorkomen!

Besteed je tijd in Parijs efficiënt en koop hier de tickets die jou zonder wachtrij toegang geven tot de top bezienswaardigheden in Parijs.

Vragen??

Heb je nog vragen m.b.t. de tickets? Let me know! Je kunt altijd een berichtje achterlaten bij reacties. 🙂