Leukste hotels in Bordeaux

Eline Door Eline

Ga jij Bordeaux binnenkort bezoeken en ben je op zoek naar de leukste hotels in Bordeaux? In dit artikel neem ik je mee in mijn aanraders. Bordeaux is een hele leuke stad en heeft ook hele leuke accommodaties. Moeilijk kiezen dus 😜 Maar ik heb een selectie gemaakt en 2 hotels (bed and breakfasts) helemaal uitgelicht 😊

Hotels in het centrum van Bordeaux

Bordeaux heeft een gezellig oud centrum met mooie bezienswaardigheden en gezellige restaurants. Ook vind ik Bordeaux een hele schone en moderne stad. Het is daarom fijn om een hotel in het centrum te boeken. Dan loop je vanaf je hotel zo de gezelligheid. Er zijn behoorlijk wat leuke hotels in Bordeaux, maar als ik een selectie zou maken zou dit het zijn:

Hôtel La Cour Carrée Bordeaux Centre
Le Palais Gallien Hôtel & Spa
Hôtel Singulier Bordeaux
B&B Maison Rosa
Hôtel Madame

Vooral B&B Maison Rosa is een prachtige, authentieke bed and breakfast in het centrum van Bordeaux 😍 De kamers zijn ingericht met ontzettend veel aandacht voor detail en de eigenaren zijn heel aardig. ’s Ochtends kun je genieten van een uitgebreid ontbijt met verse sapjes en zelfgemaakte jam. Met mooi weer kun je dit eten op het terras waardoor je gelijk kunt genieten van de ochtend zon ☀️Ultiem genieten! Bekijk hier beschikbare kamers en prijzen.

leukste hotels in het centrum van bordeaux
leukste hotels in het centrum van bordeaux airbnb
leukste hotels in bordeaux

Boutique hotels in Bordeaux

Boutique hotels zijn hotels die niet bij grote ketens horen, maar authentiek zijn. Vaak zijn eigenaren heel betrokken en doen ze er alles aan om het jou als gast zo prettig mogelijk te maken. Daarom is het boeken van een boetique hotel in Bordeaux een goed idee. En keuze zat, want er zijn een hoop fantastische hotels:

Hôtel La Maison Bord’eaux | Kamers vanaf €148
Yndo Hôtel | Kamers vanaf €238
Maison Fernand B&B | Kamers vanaf €168
L’Apparthôtel Particulier Bordeaux | Mooie B&B gerund door een broer en zus | Kamers vanaf €131

Vooral Le Clos De Saint Seurin is magisch! ❤️ Je ervaring begint al bij aankomst in het oude pand met authentieke kalkstenen muren. Je wordt heel hartelijk ontvangen met een glas champagne en een home made chocolade taartje. De kamer is ruim en is gezellig en comfortabel ingericht (je moet wel een beetje van de stijl houden). Maar vooral het ontbijt (wat de de eigenaresse Madame Rochebayard elke dag zelf bereidde!) is onvergelijkbaar met welk ontbijt dan ook 😍 Vers, van kwaliteit en prachtig geserveerd. Een absolute aanrader voor een onvergetelijke home away from home 😊 Bekijk hier beschikbare kamers en prijzen.

bordeaux boutique hotel

Meer lezen over Bordeaux?

Lees hier het artikel wat ik schreef over Bordeaux