Lacanau: twee heerlijke lunch hotspots

Eline Door Eline

Lacanau is eigenlijk een beetje het Scheveningen van Frankrijk. Het is een redelijk grote, toeristische badplaats. Net als in Scheveningen lijkt het hier op het eerste gezicht erg lastig om een goede spot te vinden voor goede koffie en een verse, huisgemaakte lunch. Tóch heb ik in Lacanau maar liefst twee geweldige plekjes gevonden die ik graag met jullie wil delen.

Chaï Tea House

De Chaï Tea House is een soort van concept store. Je kunt hier namelijk ook allerlei leuke spulletjes kopen: accessoires voor het interieur, badkleding en leuke strandtassen/schoudertasjes.

Lacanau Lunch Frankrijk Surfen Chai tea House

© My Little Travel Stories

Daarnaast is het Chaï Tea House echt dé place to be voor goede koffie. Ik denk dat je hier de beste koffie van de omgeving kunt drinken. Melk voor cappuccino’s wordt lekker vers opgeschuimt en ook de espresso’s zijn erg goed. Bij de koffie kun je lekkernijen bestellen zoals brownies, appeltaart, bananenbrood koekjes en quiche. Allemaal zelf gemaakt.

Lacanau Lunch Frankrijk Surfen Chai tea House

© My Little Travel Stories

Café Del Sol

Als je bij Café Del Sol naar binnen loopt lijkt het op het eerste gezicht een beetje rommelig. Dit komt omdat ze grote kasten met daarin boeken en spelletjes in het café hebben staan. Deze boeken en spelletjes kun je gratis gebruiken als je daar plaats neemt voor een drankje of een lunch. Er staan heerlijke banken en fauteuils waar je heerlijk in weg kunt zakken. De ideale relax spot dus.

Lacanau Lunch Frankrijk Surfen Cafe del Sol

© My Little Travel Stories

Hier maak je keuze voor een bepaald menu. Het menu bestaat uit een drankje naar keuze, een salade bowl en een dessert. Hier betaal je maar €12 voor!! Echt geen geld want het is meer dan voldoende om een hele middag op te leven en fantastisch lekker!!! Alles wordt vers gemaakt door de eigenaresse en we hadden denk ik wel keuze uit 10 verschillende soorten desserts.

Lacanau Lunch Frankrijk Surfen Cafe del Sol

© My Little Travel Stories